Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Biohort tuinkast 90

Biohort
degelijk
Modern

Beschrijving

 

Maak kennis met de tuinkasten van Biohort en laat u verassen door alle mogelijkheden.

Waar ruimte  beperkt is, toont hij zijn klasse! In de tuin, op het terras, in de garage of op het balkon ruimt en ordent hij zonder uw levensruimte te beperken.

In de Biohort tuinkast kunt u tuingereedschap, werktuig, speelgoed etc.beschermd tegen regenwater en diefstal opbergen. Hij past goed op zijn plek door de compacte afmeting en dankzij zijn elegante design. De Storemax is het meeste geschikt voor mensen die weinig plaats ter beschikking hebben. De Storemax biedt maximale opslagruimte ! 

 

Materialen Biohort tuinkast

Alle Biohort-staalplaten zijn uit vuurverzinkt staal en hebben een zinklaag van 150 g/m2 tot 275 g/m2 . Tevens zijn bij Biohort alle zijwanden en dakplaten binnen en buiten voorzien van een polyamide-inbrandlakering van ten minste 10 tot max 25 µm.

Biohort maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardig staal van de VOEST-ALPINE Stahl AG in Linz, Oostenrijk. De VOEST ALPINE Stahl AG staat bekend als leverancier van hoogwaardig staal. Vele autofabrikanten zoals bijv. de duitse BMW, Audi en Mercedes vertrouwen volledig op de uitstekende staalkwaliteit van de VOEST ALPINE voor de carosserie van hun auto’s.

Verder word er gebruik gemaakt van RVS schroeven.

 

Fundamentstips

Belangrijk is een fundament dat waterpas is. De berging wordt op dit fundament (of m.b.v. het bijbehorende bodemframe) verankerd met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

 

Eigenschappen bodem
De bodem moet een vaste ondergrond zijn. Bij een grondschroef-fundament is een volwassen, compacte en goed verdichte bodem noodzakelijk.

 

Funderingsuitlijning- en grootte
Het fundament moet waterpas zijn daarmee de berging goed gemonteerd kan worden. Als het product op een helling wordt geplaatst, kan dit leiden tot een beperking van de functionaliteit (de deuren kunnen bijvoorbeeld niet goed worden afgesteld) of de schroefgaten liggen niet op elkaar (het gatenpatroon komt niet overeen). De funderingsafmeting moet worden aangehouden. Zie hiervoor Fundamentsplannen. 

Dampscherm (kunststoffolie met een minimale dikte van 150 μm = 0,15 mm)
Het is aan te bevelen om een folie in de fundering te verwerken. Dit om te voorkomen dat vocht uit de grond opstijgt in het binnengedeelte van de berging. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de folie niet groter wordt gelegd dan de vloeroppervlak van de berging. De reden hiervoor is dat regenwater zijdelings in de grond zou moeten wegsijpelen.

 

Afdichtende kitlaag
Het gebied tussen de fundering en het aluminium vloerframe moet worden afgedicht om te voorkomen dat er regenwater in de berging terechtkomt. De afdichting wordt vooral aanbevolen bij gebruik van het Alu-bodemframe.

Voor de afdichting wordt een afdichtingsmiddel gebruikt (geschikt voor buitengebruik en voor metaal). Voor een optimale afdichting moet de afdichtende kitlaag onder het Alu-bodemframe worden aangebracht. Houd er rekening mee dat door de aard van de ondergrond (open poreuze bestrating, voegen, etc.) een absolute afdichting niet mogelijk is.

 

Waarom kiezen voor een Biohort Tuinkast?

Wij hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

 

Nooit meer schilderen

hoge kwaliteit, robuuste constructie
20 jaar garantie op de metalen tuinkast
vuurverzinkt polyamide ingebrand staal
draaigreep cilinderslot incl. reservesleutel
brandveilig
goede doorluchting, regenwaterdicht
omvangrijke basisuitrusting
schroeven, scharnieren etc. uit roestvrij edelstaal
eenvoudige opbouw a.d.h.v. foto opbouwbeschrijving

Lees meer

Specificaties

 

Afmetingen (buitenmaat) 83 x 93 x 182,5 cm

Biohort tuinkast 90

Biohort

Vanaf € 729,-

Op bestelling leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Collectie

Stel ons een vraag via WhatsApp