Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie

Platinum

 

Platinum parasols

Platinum is een Nederlands merk gespecialiseerd in parasols, schaduwdoeken en tuinmeubelhoezen. Ze staan bekend om hun premium doeken en gebruiksvriendelijke parasols. De materialen van de parasols zijn speciaal ontworpen voor het Nederlands weer.

 

Kies bij Westerink Buitenmeubelen voor een zweef- of middenstokparasol van Platinum.

Platinum zweefparasols

 

Onze Platinum zweefparasols zijn een van de best verkochte parasols uit onze collectie. Ze zijn gebruiksvriendelijk en praktisch in het gebruik. De staander aan de zijkant van de zweefparasol zorgt ervoor dat deze ‘vrij’ over je tuinmeubelen hangt. Een ander groot voordeel is dat je de parasol eenvoudig kan draaien / kantelen of schuin te zetten, zodat je altijd van de schaduw of de zon kan genieten. Wij zijn officieel leverancier van de Platinum zweefparasols. Kom voor de kleuren, maten en meer informatie naar onze showroom.

Platinum Challenger T1 zweefparasol

 

De Challenger T1 is een zweefparasol van Platinum, gekenmerkt door zijn sterke kwaliteit doek van stofklasse 7. De parasol is voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Ook zijn er doekspanners aangebracht waardoor het doek altijd strak blijft staan. Dankzij achterwaartse kanteling en een 360° draaibare voet biedt deze parasol optimale schaduw zonder gedoe met verplaatsing. Platinum parasol Challenger T1 is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Platinum Challenger T2 zweefparasol

 

De Challenger T2 zweefparasol is het vlaggenschip van Platinum. De Challenger T2 beschikt over een 360° kantelsysteem. Hierdoor kun je de parasol eenvoudig kantelen bij laagstaande zon of het doek draaien, zonder de parasol te verplaatsen. Dankzij de doekspanners blijft het doek altijd strak, terwijl de water- en vuilafstotende coating en 98% UV-bescherming zorgen voor langdurige bescherming. De Platinum Challenger T2 is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Een Platinum parasol is puur Nederlands design, gecreëerd door een team van Nederlandse ontwerpers. Als erkend dealer van Platinum parasols zijn we altijd up-to-date met de nieuwste modellen. Bovendien bieden we een garantieperiode van 2 jaar op al onze Platinum parasols.

 

Heb je vragen over specifieke afmetingen of kleuren? Neem dan contact op.

Collectie

SHOWROOM

 

Bezoek onze showroom en ontdek de nieuwste tuintrends.

 

Zoek je tuinmeubelen van diverse topmerken? Of droom je al een tijdje van een bepaalde tuinset?

 

Nieuwe tuinmeubelen wil je zien, voelen en proefzitten. Kom daarom naar Elburg en laat je inspireren in onze prachtige showroom. Je parkeert gratis en gaat gegarandeerd met een goed gevoel weg.

 

 

Bezoek onze showroom

Stel ons een vraag via WhatsApp