Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Tuinstoel serie Lisse

Talen
Warm
Robuust

Beschrijving

 

Deze stoel uit de serie Lisse is gemaakt van brede, dikke planken. Dat maakt de stoel stabiel en het geeft een stoere uitstraling. De planken zijn glad geschaafd en doordat ook alle gezaagde uiteinden geschuurd zijn is er geen hinder van splinters. Voor de productie wordt Noord-Europees hout gebruikt voorzien van het FSC®-keurmerk. Kijk voor een bijpassende bank of tafel bij de andere modellen van de serie Lisse, ook zijn er op maat gemaakte kussens te verkrijgen in de kleuren antraciet en taupe.

materialen

 

Productie
De stoel is geproduceerd uit Noord-Europees vurenhout. Dit hout heeft een mooie rustige nervenstructuur en kleine, gezonde noesten. Daardoor heeft het hout een mooie uitstraling. Bij de verwerking worden alle onderdelen eerst volledig afgewerkt en daarna per onderdeel onder druk geïmpregneerd. Vervolgens wordt het hout tijdens een gecontroleerd proces gedroogd in een droogkamer en pas daarna worden de onderdelen gemonteerd. Het voordeel van deze werkwijze is dat alle bewerkte delen zoals geboorde gaten en gezaagde uiteinden volledig verduurzaamd zijn, zodat een hogere duurzaamheid en langere levensduur wordt verkregen. Alle gezaagde uiteinden van het hout worden geschuurd, hierdoor is er geen last van hinderlijke splinters bij het gebruik en de onderdelen worden bij montage altijd met de meest mooie zijde van het hout naar de buiten- of voorkant wordt gemonteerd. Bovenstaande montagewijze is onderdeel van de details die er voor zorgen dat de tuinstoel schitterend is afgewerkt.

 

Toepassing
De oerdegelijke kwaliteit zorgt ervoor dat deze stoel geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Kan zowel thuis of zakelijk als in de horeca en recreatie gebruikt worden.

 

Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Aangezien alle bewerkingen aan het hout voor het impregneren hebben plaatsgevonden is behandeling voor de levensduur niet noodzakelijk. Door weersinvloeden kan het hout vergrijzen en kan lichte scheurvorming ontstaan, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Lees meer

Specificaties

 

Afmeting: l x b x zh 72 x 93cm
Zithoogte 43cm
Materialen Noord-europees vurenhout

Tuinstoel serie Lisse

Talen

Vanaf € 225,-

Op bestelling leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Collectie

Stel ons een vraag via WhatsApp