Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie

Tuinmeubilair voor bedrijven

 

WESTERINK BUITENMEUBELEN

 

 Zoek je tuinmeubelen voor jouw bedrijf of organisatie?

 

Westerink Buitenmeubelen levert exclusieve tuinsets aan de zakelijke markt. Met ons persoonlijk advies op maat helpen wij o.a. de horeca, zorginstellingen en vakantieparken aan tuinsets, loungesets en parasols.

 

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bel ons via 0525 63 31 65 of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ontvang een offerte afgestemd op jouw wensen.

 

Ik wil graag meer informatie

B2B projecten

Wist je dat we al succesvol samenwerken met Europarcs en Zorgverlening Het Baken? Deze organisaties hebben we voorzien van tuinsets, parasols en schaduwdoeken. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan hun specifieke wensen te voldoen.

 

Als officiële dealer van 4 Seasons Outdoor van de Veluwe, zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit tuinsets. Inclusief gratis bezorging, snelle levering en minimaal 5 jaar garantie.

Exclusieve deals

 

Voor B2B tuinmeubelen

 

Bij ons vind je luxe buitenmeubilair en parasols van topkwaliteit, speciaal ontworpen om het hele jaar buiten te staan.

 

Onze tuinsets zijn niet alleen stevig, duurzaam en makkelijk te onderhouden, maar ze zitten ook heerlijk dankzij de zachte kussens. Ideaal voor de horeca, zorginstellingen en vakantieparken.

 

Om je een goed beeld te geven van ons assortiment nodigen we je uit in onze showroom. Maak een afspraak in onze showroom en profiteer van onze exclusieve deals voor bedrijven.

 

Maak een afspraak

Collectie

Samenwerking met hoveniers en tuinarchitecten

 

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we graag samen met hoveniers en tuinarchitecten bij grote projecten. Zo kun jij je prachtig ontworpen buitenruimte aanvullen met trendy tuinmeubelen. Bovendien krijg je persoonlijk advies en profiteer je van speciale kortingen voor jouw klant.

 

Totaalpakket voor tuinen

Door met ons te samenwerken, kun jij je klant een totaalpakket aanbieden voor hun buitenruimte. Via korte lijntjes en directe betrokkenheid zorgen we samen voor tevreden klanten.

 

Interesse in een samenwerking?

Stuur ons via onderstaande link een e-mail. De koffie staat klaar.

 

Laten we samenwerken

Stel ons een vraag via WhatsApp