Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

BBQ-tafel Best 55

Talen
Warm
Robuust

Beschrijving

 

Stevige tafel met plateau die geschikt is voor een BBQ-Grill met een diameter van max. 55cm. De tafel is voorzien van twee wielen waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is, daarnaast heeft de tafel een stevig plateau. De houtsoort is Noord-Europees vurenhout, splintervrij afgewerkt en voorzien van het FSC®-keurmerk.

materialen BBQ tafel

 

Productie
De BBQ-tafel is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Dit hout heeft een mooie rustige nervenstructuur en kleine, gezonde noesten. Daardoor heeft het hout een mooie uitstraling. Bij de verwerking worden alle onderdelen eerst volledig afgewerkt en daarna per onderdeel onder druk geïmpregneerd. Vervolgens wordt het hout tijdens een gecontroleerd proces gedroogd in een droogkamer en pas daarna worden de onderdelen gemonteerd. Het voordeel van deze werkwijze is dat alle bewerkte delen zoals geboorde gaten en gezaagde uiteinden volledig verduurzaamd zijn, zodat een hogere duurzaamheid en langere levensduur wordt verkregen. Alle gezaagde uiteinden van het hout worden geschuurd, hierdoor is er geen last van hinderlijke splinters bij het gebruik en de onderdelen worden bij montage altijd met de meest mooie zijde van het hout naar de buiten- of voorkant wordt gemonteerd. Bovenstaande montagewijze is onderdeel van de details die er voor zorgen dat de BBQ-tafel schitterend is afgewerkt.

 

Toepassing
Door de oerdegelijke kwaliteit is deze BBQ-tafel geschikt voor langdurig en intensief gebruik, zowel voor thuis- als recreatiegebruik. De BBQ-tafel staat garant voor veel plezier tijdens het barbecueën!

 

Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Aangezien alle bewerkingen aan het hout voor het impregneren hebben plaatsgevonden is behandeling voor de levensduur niet noodzakelijk. Door weersinvloeden kan het hout vergrijzen en kan lichte scheurvorming ontstaan, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

 

Waarom kiezen voor een BBQ tafel van Talen Staphorst?

We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet, Talen onderscheid zich onder meer door het volgende;

Noord-Europees vurenhout, afkomstig uit bossen met verantwoord bosbeheer

Oerdegelijke constructie

Splintervrije afwerking

Onder druk geïmpregneerd, droging in eigen droogkamer

Levering met eigen transport, minimale kans op beschadigingen

Lees meer

Specificaties

 

Afmeting: l x b x zh 185 x 80 x 88cm
Materialen Noord-europees vurenhout

BBQ-tafel Best 55

Talen

Vanaf € 799,-

Op bestelling leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Collectie

Stel ons een vraag via WhatsApp