Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Amari loungeset

Taste by 4SO
Strakke lijnen
Modern

Beschrijving

 

De prijs die wij noemen is in dit geval de basis, dus zonder salontafel. Bent u geïnteresseerd laat u dan goed informeren over wat uw gewenste samenstelling kost.

 

Deze loungeset van het merk 4SO bestaat uit vier onderdelen: een tweezits element met armleuning incl. drie kussens, een tweezits hoekbank incl. vier kussens, een tweezits element met platform incl. drie kussens en een salontafel.

 

Materialen

 

De set is gemaakt van aluminium met een donkergrijze/antraciet poedercoat. Dit materiaal maakt de set onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast is de set aangekleed met prachtige teakhouten accenten. Teakhout heeft als kenmerk dat het door een natuurlijk proces gaat vergrijzen. Wilt u dit tegengaan? Dan adviseren wij u de set minimaal één keer per jaar te behandelen met de onderhoudsproducten uit ons assortiment. Voor advies hierover kunt u uiteraard bij ons terecht.

 

De kussens zijn van Olefin stof wat tevens ook bekend staat als duurzaam materiaal. Daarnaast zijn de kussenhoezen gemakkelijk uit te wassen omdat de hoezen afritsbaar zijn. De Amari tafel is met zijn strakke teak houten lijnen volledig in lijn met de stijl van deze prachtige set. Het onderstel is van aluminium met een stevige donkergrijze/antraciet poedercoat.

 

Afname in een andere samenstelling is uiteraard mogelijk.

Wilt u deze set bekijken of overleggen over wat mogelijk is? Bezoek dan onze showroom!

Lees meer

Specificaties

 

Afmeting: l x b x zh 272 x 208 x 86cm
Zithoogte 40cm
Materialen Aluminium, Teakhout, Olefin kussens
Garantie 5 jaar

Amari loungeset

Taste by 4SO

Vanaf € 2.079,-

Direct leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Browse categorieën

Stel ons een vraag via WhatsApp