Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Gigi loungeset

Taste by 4SO
Strakke lijnen
Modern

Beschrijving

 

De prijs die vermeld word is de set in basis, laat u goed informeren wat de set in uw gewenste samenstelling kost.

 

De Gigi loungeset is een nieuwe set in de collectie en is een mooie aanvulling op het assortiment. Veel details zijn herkenbaar uit de collectie van Taste by 4 Seasons maar toch heeft de set weer een eigen look door een wat meer robuuster frame, namelijk door het gebruik van een geheel vierkant kokerframe. De set is modulair uit te breiden met een extra center en een koffie- of salontafel naar keuze. Verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. De zitting van het set is compleet voorzien van textileen dit in combinatie met dikke kussens zorgen voor een hoog zitcomfort. De rugleuning is hoog en bied steun aan uw hele rug, kortom een set om heerlijk te genieten van de zomeravonden.

Materialen

 

Het frame van de Gigi is gemaakt van aluminium met een witte of antraciet poedercoat. Dit materiaal maakt de set onderhoudsvriendelijk.

 

De armleuningen zijn gemaakt van teakhout. Teakhout heeft als kenmerk dat het door een natuurlijk proces gaat vergrijzen.

Wilt u dit tegengaan? Dan adviseren wij u de set minimaal één keer per jaar te behandelen met de onderhoudsproducten uit ons assortiment. Voor advies hierover kunt u uiteraard bij ons terecht.

 

De kussens zijn van Olefin stof gemaakt en zijn daarom duurzaam. Daarnaast zijn de kussenhoezen gemakkelijk uit te wassen omdat deze afritsbaar zijn.

 

De gebruikte materialen zijn geschikt in alle weersinvloeden, waardoor de Gigi loungeset het hele jaar buiten mag blijven staan.

 

Afname in een andere samenstelling is uiteraard mogelijk.

Wilt u deze set bekijken of overleggen over wat mogelijk is? Bezoek dan onze showroom!

Lees meer

Specificaties

 

Afmetingen loungebank 239 x 239 x 88cm
Materialen Aluminium, teak, Olefin kussens
Garantie 5 jaar

Gigi loungeset

Taste by 4SO

Vanaf € 2.649,-

Op bestelling leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Browse categorieën

Stel ons een vraag via WhatsApp