Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Basso-Athene tuinset

Taste by 4SO
Mooie vormgeving
Warm

Beschrijving

 

De combinatie Basso met Athena dining stoelen geeft een prachtig beeld van onze fantastische collectie, mooi vormgegeven diningstoelen met geknoopt rope en rustige kleuren.

 

De prijs die word vermeld is de setprijs van 1 van de opstellingen, laat u daarom goed informeren wat de naar uw gewenste opstelling kost.

 

Materialen

 

Het frame van zowel de tafel als van de stoelen zijn RVS en staal, voorzien van een grijze poedercoat. Dit materiaal maakt de set onderhoudsvriendelijk.

 

Tussen het frame van de stoelen is rope gespannen. Rope is geknoopt touw met een kern van kunststof (polypropyleen) en een buitenlaag van Olefin-stof. Olefin-stof heeft als kenmerk dat het water-, vuil- en vetafstotend is, waardoor uw tuinset in goede staat blijft. Daarnaast heeft Olefin-stof een hoge UV-bescherming en wordt het materiaal niet warm in de zon.

 

Het tafelblad is gemaakt van teakhout. Teakhout heeft als kenmerk dat het door een natuurlijk proces gaat vergrijzen. Wilt u dit tegengaan? Dan adviseren wij u de set minimaal één keer per drie maanden te behandelen met de onderhoudsproducten uit ons assortiment. Voor advies hierover kunt u uiteraard bij ons terecht.

 

De kussens zijn van Olefin stof gemaakt en hebben daardoor een lange levensduur. Daarnaast zijn de kussenhoezen uit te wassen doordat de hoezen gemakkelijk afritsbaar zijn.

 

De gebruikte materialen zijn zeer geschikt in alle weersinvloeden, waardoor de combinatie Athena en Basso set het hele jaar buiten mag blijven staan. Ook bij deze tuinset kan gekozen worden voor een andere tafel of andere stoelen. De Basso tafel is verkrijgbaar in 240 cm lang ( 6 persoons ) en 300 cm lang ( 8 persoons ) en daarbij ook nog in rond 160 cm. kortom zeer veel keuze. 

 

kom naar onze showroom om uw droomset samen te stellen

Lees meer

Specificaties

 

Afmetingen tafel 300 x 100 x 75cm
Afmetingen stoel 63 x 61 x 84cm
Materialen tafel RVS, Teakhout
Materialen stoelen RVS, Rope vlechtwerk
Garantie 5 jaar

Basso-Athene tuinset

Taste by 4SO

Vanaf € 3.999,-

Direct leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Browse categorieën

Stel ons een vraag via WhatsApp