Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Hacienda Parasol

4Seasons Outdoor
modern
praktisch

Beschrijving

 

Maak kennis met de Hacienda parasol een van de fantastische parasols van 4 Seasons Outdoor – de perfecte aanvulling op je tuin of terras. Met zijn kwaliteit, functionaliteit en prachtige uitstraling word je tuin een nog ultiemere plek om te ontspannen.

 

Het stijlvolle ontwerp van de Hacienda is strak, robuust en stevig, dit maakt het een degelijk maar tegelijk ook een prachtig verlengstuk op uw buitenmeubilair. Met de uitgebreide serie van de Hacienda parasol richt jij je tuin in stijl in. De prijs die vermeld staat is in dit geval de parasol alleen, laat je goed informeren wat de door u gewenste samenstelling kost. Vaak bepalen wij samen met jou in de winkel wat de juiste combinatie is wat betreft jou situatie.

 

Onderdelen 4 seasons outdoor Hacienda parasol

De Hacienda parasol bestaat uit een 4 x 3 parasoldoek en een aluminium frame, daarbij kan gekozen worden voor een 125kg voet (standaard) en een 180kg voet om extra stabiliteit en zekerheid te bieden aan jou parasol.

 

Materialen Hacienda parasol

De Hacienda is een prachtige parasol met een Aluminium frame en Olefin doek van 195gram en een UPF bescherming van 50+, verkrijgbaar in de 3 kleuren charcoal (donkergrijs/antraciet), taupe en mid grey (middel/lichtgrijs)

Het frame van deze parasol is verkrijgbaar in wit en antraciet of in woodlook.

De parasol staat op een 125kg zware voet, die u kunt voorzien van 4 rvs wielen met rem (optioneel) en een bijpassende hoes.

 

Parasols hebben veel te verduren in de brandende zon, ondanks dat het Olefin doek minimaal verkleurt kun je het doek extra beschermen en reiningen met onderhoudsproducten uit ons assortiment.

 

Waarom de Hacienda parasol kiezen? 

De Hacienda parasol is perfect om een fijne schaduwplek te creëren in je tuin, lekker te ontspannen of gewoon onder te genieten van je ochtendkoffie. We hebben de voordelen van deze deze parasol voor jou op een rij gezet.

  • Stevige parasol, degelijke materialen.
  • Grote parasol, die 360 graden rond kan draaien en bijna rechtop kan staan.
  • Keuze uit verschillende granieten voeten.
  • Keuze uit verschillende kleuren.
  • 5 jaar garantie

 

Parasols zijn tegenwoordig meer dan een functioneel apparaat, het is een design voor in uw tuin en er zijn daarom tal van mogelijkheden kleuren en materialen. Wij hebben in onze showroom een zo goed mogelijk beeld neergezet van ons aanbod.

 

Wilt u deze parasol bekijken of overleggen over wat mogelijk is? Bezoek dan onze showroom!

 

Lees meer

Specificaties

 

Afmeting parasol 400 x 300
Materialen Aluminium, Graniet, polyester
Garantie 5 jaar

Hacienda Parasol

4Seasons Outdoor

Vanaf € 759,-

Direct leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Browse categorieën

Stel ons een vraag via WhatsApp