Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Platinum zweefparasol Voyager T2 premium 270 x 270

Nesling
modern
praktisch

Beschrijving

 

Maak kennis met de Platinum zweefparasol Voyager T2 270 x 270cm een van de fantastische parasols van Platinum shun en shade – de perfecte aanvulling op je tuin of terras. Met zijn kwaliteit, functionaliteit en prachtige uitstraling word je tuin een nog ultiemere plek om te ontspannen. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

 

Het stijlvolle ontwerp van de Voyager t2 is strak, robuust en stevig, dit maakt het een degelijk maar tegelijk ook een prachtig verlengstuk op uw buitenmeubilair. Met de uitgebreide serie van de parasols van Platinum richt jij je tuin in stijl in. De prijs die vermeld staat is in dit geval de parasol alleen, laat je goed informeren wat de door u gewenste samenstelling kost. Vaak bepalen wij samen met jou in de winkel wat de juiste combinatie is wat betreft jou situatie.

Platinum Sun & Shade biedt ook een ingraaf parasolvoet (art.nr. 6900). De ingraaf parasolvoet is geheel verwerkt in de grond. Hierdoor heeft u meer ruimte op uw terras. De ingraafvoet is makkelijk te plaatsen zonder gebruik van beton. Parasolhoes| Houd uw parasol als nieuw en dek deze af met een AeroCover ademende parasolhoes (art.nr. 7970) wanneer u deze langere tijd niet gebruikt.

 

Onderdelen van de Voyager T2 premium parasol

De Voyager T2 parasol bestaat uit een 270 x 270cm en 240grams spuncrylic parasoldoek en een aluminium frame, daarbij bieden wij een Sorento 90 kg gebrande parasolvoet aan, voorzien met 4 geremde zwenkwielen om stabiliteit en zekerheid maar ook gebruikersgemak te bieden aan jou parasol.

 

Materialen Voyager T2 Premium parasol

Doekkwaliteit het luxe multi-tone 240 grams Spuncrylic premium doek in de kleuren Manhattan, Havana en Fade black blijft lang mooi, is kleurecht en biedt optimale bescherming tegen de zon; tot 98% UV protectie. Het doek is voorzien van water- en vuilafstotende coating. De parasol wordt zonder voet geleverd. Wij adviseren deze parasol op een 90kg parasolvoet van Platinum Sun & Shade te plaatsen. Deze zijn uitgevoerd met zwenkwielen zodat de parasol makkelijk te verplaatsen is. Platinum Sun & Shade biedt ook een ingraaf parasolvoet (art.nr. 6900). laat je goed informeren door ons in onze winkel wat het beste bij u past.

 

Parasols hebben veel te verduren in de brandende zon, ondanks dat het spuncrylic doek minimaal verkleurt kun je het doek extra beschermen en reiningen met onderhoudsproducten uit ons assortiment.

 

Waarom de Voyager T2 premium parasol kiezen? 

Platinum Sun & Shade zweefparasol Voyager T² Premium 270×270 Manhattan. Uiterst stabiel. Eenvoudig in gebruik. Veel schaduw door achterwaartse & zijwaartse kantelbaarheid, 360° draaibare voet. Premium doek.

 

Parasols zijn tegenwoordig meer dan een functioneel apparaat, het is een design voor in uw tuin en er zijn daarom tal van mogelijkheden kleuren en materialen. Wij hebben in onze showroom een zo goed mogelijk beeld neergezet van ons aanbod.

 

Wilt u deze parasol bekijken of overleggen over wat mogelijk is? Bezoek dan onze showroom!

 

Lees meer

Specificaties

 

Afmeting parasol 270 x 270cm
Materialen Aluminium, Graniet, Spuncrylic
Garantie 2 jaar
Kleur frame Anthracite
Kleuren doek Manhattan (licht grijs) Faded black (zwart/donker antraciet) of Havana (soort Taupe)

Platinum zweefparasol Voyager T2 premium 270 x 270

Nesling

Vanaf € 529,-

Direct leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Browse categorieën

Stel ons een vraag via WhatsApp