Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Coolfit Harmonicadoek 2,9 x 5,0m

Nesling
functioneel
Gezellig

Beschrijving

 

Bepaal zelf eenvoudig de hoeveelheid zon op het terras met het Coolfit harmonicadoek. Het doek loopt over RVS kabels en kan handmatig open- en dichtgetrokken worden. Daarnaast worden de Coolfit harmonica doeken inclusief bevestigingsmateriaal geleverd; katrollen, baleinen, staalkabels, touw en spanners. Eenvoudig te installeren m.b.v. de meegeleverde montagehandleiding en onze montagevideo’s op de website.

 

 

Materialen:

 

Het Coolfit harmonicadoek is zeer veelzijdig en een perfecte aanvulling op tuin en terras. Maar ook zeker geschikt voor zakelijke doeleinden zoals horecagelegenheden of kinderdagverblijven. Dankzij de open structuur is de stof water- en winddoorlatend en kan daardoor het hele seizoen blijven hangen (maart t/m september). De Coolfit stof is eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en groene zeep.

Aandachtspunten:

 

Aandachtspunten:

Zorg dat het doek minimaal 10cm smaller is dan de beschikbare ruimte, zodoende blijft er 5cm vrije ruimte aan weerszijden van het doek over.
Voor de lengte van het doek de beschikbare ruimte worden aangehouden.
Nesling adviseert het Coolfit harmonicadoek te verwijderen in de winter óf om gebruik te maken van de Nesling beschermhoes. Met deze hoes kan het doek in de winter blijven hangen.

Lees meer

Specificaties

 

afmetingen b x l 2,9 x 5,0
Kleuren Zand, zwart, antraciet en gebroken wit

Coolfit Harmonicadoek 2,9 x 5,0m

Nesling

Vanaf € 539,-

Op bestelling leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Collectie

Stel ons een vraag via WhatsApp