Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie

Tuinmeubelen van 4 seasons outdoor

 

Tuinmeubelen van zeer goede kwaliteit en hoog zitcomfort!

4 seasons outdoor staat als merk bekend om kwaliteit, duurzaamheid en modern design. De tuinmeubelen hebben een prachtige uitstraling en zijn fantastisch afgewerkt.

 

Westerink Buitenmeubelen is officieel 4SO dealer en geeft je een uitstekende service, jarenlang garantie en gratis levering op locatie.

 

 

SHOWROOM

 

Westerink Buitenmeubelen.

Ruim 250 m² inspiratie voor jouw tuin.

 

Zoek je tuinmeubelen van diverse topmerken? Of droom je al een tijdje van een bepaalde tuinset?

 

Nieuwe tuinmeubelen wil je zien, voelen en proefzitten. Kom daarom naar Elburg en laat je inspireren in onze prachtige showroom. Je parkeert gratis en gaat gegarandeerd met een goed gevoel weg.

 

 

Bezoek onze showroom

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zijn goed vertegenwoordigd in onze showroom. We bieden 4 Seasons tuinmeubelen van verschillende materialen die je het hele jaar buiten kunt laten staan. Onze collectie is veelzijdig en vernieuwend, waarbij zitcomfort een belangrijke rol speelt.

 

4 Seasons werkt met de beste materialen zoals: teakhout,- aluminium, RVS, Olefin en Hularo wicker (één van de beste vlechtwerksoorten).

 

In onze showroom vind je een prachtige collectie van 4 Seasons Outdoor. Doe inspiratie op, bekijk de mogelijkheden voor je tuin of terras. Kijk ook rustig in ons gratis inspiratiegids. Wij zijn officieel dealer van 4 Seasons Outdoor, dus leveren alles door heel Nederland.

 

Welke 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zijn weerbestendig?

4 Seasons Outdoor is een merk dat bekend staat om weerbestendige tuinmeubelen. De naam zegt het natuurlijk al: vier seizoenen buiten. Of het nu gaat om een zonnige zomerdag of een regenachtige dag. Geniet het hele jaar door van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen.

 

Onze tuinmeubelen zijn gemaakt om 12 maanden buiten te staan. Hiervoor zijn ze uiteraard uitvoerig getest. Bovendien geven wij 5 jaar garantie. De kussens raden wij wel aan om droog op te bergen. Bijvoorbeeld in één van onze Biohort opbergboxen. Vogelpoep, mos of modder kan zorgen dat vuil er lastig uit gaat. Berg je kussens daarom droog op. De kussens kunnen verder wel tegen vorst, dus buiten opbergen is geen probleem.

Stel ons een vraag via WhatsApp