Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie

Biohort opbergboxen

 

 

Biohort opbergsystemen van metaal, bieden je een ruim assortiment aan opbergmogelijkheden 

 

Biohort is een Oostenrijkse fabrikant van tuinkasten, tuinhuisjes en opbergboxen. De producten van Biohort staat bekend vanwege de hoge kwaliteit en moderne uitstraling. De afmetingen van Biohort tuinkasten variëren, afhankelijk van het model en de grootte van de kast. Er zijn kleine kasten voor tuinkussens en grote opslagruimtes voor tuinmeubelen.

 

Biohort opbergsystemen staat voor hoge kwaliteit en waterdicht, met maar liefst 20 jaar garantie,- functioneel design en een zorgvuldige afwerking is dit merk een fantastisch product voor in je tuin of bij je huis.

 

Ben je op zoek naar een tuinkast,- kussenbox of een goede fietsstalling? Laat je informeren over alle mogelijkheden. Bij Westerink Buitenmeubelen krijg je een uitstekende service, snelle levering, 20 jaar garantie en heerlijke koffie.

Biohort tuinberging

Biohort bergingen zijn in diverse formaten en uitvoeringen beschikbaar. Hierdoor heb je altijd een berging voor je tuin in de juiste vorm en formaat. De Biohort tuinberging is dé plek waar je kussens, gereedschap en (tuin)spullen veilig en overzichtelijk opbergt. Alle Biohort tuinbergingen worden volgens de hoogste kwaliteitseisen gemaakt. De kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid wordt geproduceerd met uitsluitend de hoogwaardigste materialen.

 

Biohort tuinkast: de must-have metalen tuinkast

De Biohort tuinkast is een betrouwbare en duurzame oplossing voor het opbergen van je tuinaccessoires. Deze kasten zijn waterdicht, brandveilig en overzichtelijk. De Biohort tuinkasten zijn van hoge kwaliteit. Wij mogen je een indrukwekkende 20 jaar garantie geven. Dus of je nu je gereedschap wilt beschermen tegen de elementen of je wil je tuin opgeruimd houden, een Biohort tuinkast is de ideale oplossing.

 

Een Biohort opbergbox voor tuinkussens kopen?

Ben jij op zoek naar een stevige en grote opbergbox voor tuinkussens of andere tuinspullen? Bekijk dan onze collectie Biohort opbergboxen. Zo zijn de Biohort loungebox, Biohort tuinkast 230 en Biohort opbergbox 200 populair bij de klanten van Westerink Buitenmeubelen.

 

Een voordeel van deze opbergbox is dat het bijna geen onderhoud nodig heeft. De opbergbox maak je zo nu en dan schoon. Bang voor roest op deze stalen opbergbox? Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen, maar is bij deze opbergbox niet aan de orde. Net als de tuinkast, geven wij ook de Biohort opbergbox 20 jaar garantie.

 

Biohort: veilig stabiel en kwaliteit

Biohort werkt met gerenommeerde staalfabrikanten en hebben de productie in Oostenrijk. De Biohort opbergbox is gemaakt van vuurverzinkt staal. Dit betekent dat de staalplaat een zinklaag heeft. Deze zinklaag beschermt het staal tegen roesten. De opbergboxen zijn waterdicht, heeft ventilatie en schroeven en scharnieren uit edelstaal. Ook heeft de opbergbox een gasveer en een cilinderslot. Door de gasveer is de deksel makkelijk te openen en te sluiten. Met het cilinderslot zijn de opgeborgen spullen altijd veilig opgeborgen.

 

Biohort opbergbox bestellen

Wil je een Biohort opbergbox kopen? Bestel ze direct via onze website. Natuurlijk kun je de Biohort boxen bekijken en bestellen in onze showroom in Elburg. Onze adviseurs geven je advies op maat. 

Stel ons een vraag via WhatsApp