Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie

De bbq2go van Westerink buitenmeubelen

 

BBQ2GO De perfecte BBQ in je achtertuin, park, camping of balkon

 

Zin in een makkelijke barbecue? Met de BBQ2GO zet je die oude BBQ in de schuur voorgoed aan de kant! Deze praktische barbecue is licht, snel en efficiënt. Geen gedoe meer. Binnen 5 minuten ben je al aan het bbq’en.

 

Binnen 5 minuten bereikt hij een temperatuur van 350°C dankzij een slimme mix van verlichtingsgel en luchtstroom. Geen zorgen over rook of vlammen: het vet wordt netjes opgevangen in een waterreservoir. Profiteer ook van de bijproducten. Dankzij accessoires zoals een dubbele plaat, deksel, rooster, ring, liftrek en zelfs een pizzaset, maak je van elk BBQ-moment een feestje.

 

Interesse in een BBQ2GO? Of direct over gaan tot koop? stuur ons dan een mail en wij maken de bestelling in orde.

 

BBQ2GO in basis € 159,-

BBQ2GO Pro € 199,- (Pro houdt in dat de BBQ standaard van een 2-in-1 bakplaat is voorzien)

Twee-in-een bakplaat Cast aluminium € 69,-

Deksel & rek € 45,-

Pizzasteen € 29,- 

Ring & rek € 35,-

 

Vraag naar de mogelijkheden

Eigenschappen van de BBQ2GO

 

De BBQ2GO onderscheid zich door zijn gebruiksvriendelijkheid. Warm in 5 minuten en geen gevaarlijke BBQ met een vuur, kindvriendelijk en gemakkelijk BBQ-en met het gezin.

 

Doordat de BBQ2GO zo makkelijk is aan te steken met relatief weinig middelen is het voor iedereen laagdrempelig om te gaan BBQ-en ook wanneer u spontaan zin heeft om te BBQ-en.

Dit zijn de voordelen van een BBQ2GO

 

Zin in een makkelijke barbecue? Met de BBQ2GO zet je die oude BBQ in de schuur voorgoed aan de kant! Deze praktische barbecue is licht, snel en efficiënt. Geen gedoe meer. Binnen 5 minuten ben je al aan het bbq’en.

 

Rookvrij grillen en makkelijk schoon te maken

De BBQ2GO heeft een unieke vetvanger. Je voegt water toe in de collector. Het vet dat door de afvoer gaat, druppelt in het water zodat het niet verbrandt en stinkt. Dit maakt het ook uiterst gemakkelijk schoon te maken.

 

BBQ2GO’s Warmte-efficiëntie

BBQ2GO is een compacte barbecue waar 125 gram houtskool in past. Door hitte direct onder de grillplaat te concentreren, wordt houtskool beter benut en warmt het grilloppervlak gelijkmatig op.

 

Deksel en Rooster – indirect grillen

Eten rondom de houtskool behoudt malsheid. De temperatuur kan tot 350°C reiken, maar is regelbaar via de ventilator. Met het deksel krijg je een diepere houtskoolsmaak en het kan ook eten bedekken.

 

Plaat Duo – Voor serieus grillen

Lichtgewicht (1,2kg) aluminium grillplaat met twee zijden: één voor traditioneel grillen en één voor roerbakken. Dankzij de ETC-coating is reinigen eenvoudig.

De geribde zijde tilt het eten een beetje op, zodat de sappen weg kunnen lopen, zodat je echt kunt grillen en mooie grillstrepen en genoeg hitte krijgt om grotere stukken te grillen.

 

Als je wilt roerbakken, draai je gewoon deze grillplaat. De sappen lopen niet “weg”, zodat je makkelijker kunt wokken.

 

Ring en Liftrek – Roken en indirect grillen

Plaats voedsel 2 cm boven de grill voor een indirecte hitte. Gebruik de ventilator voor hittecontrole en de ingebouwde thermometer voor perfecte resultaten.

 

Pizzaset: Meer dan alleen pizza’s

Na voorverwarming kun je met de steen pizza’s bakken bij 230°C. Ook ideaal voor flatbread en tortilla’s dankzij vochtabsorptie.

Browse categorieën

SHOWROOM

 

Westerink Buitenmeubelen.

Ruim 250 m² inspiratie voor jouw tuin.

 

Zoek je tuinmeubelen van diverse topmerken? Of droom je al een tijdje van een bepaalde tuinset?

 

Nieuwe tuinmeubelen wil je zien, voelen en proefzitten. Kom daarom naar Elburg en laat je inspireren in onze prachtige showroom. Je parkeert gratis en gaat gegarandeerd met een goed gevoel weg.

 

 

Bezoek onze showroom

Stel ons een vraag via WhatsApp