Westerink Buitenmeubelen is leverancier van tuinmeubelen. Henrik Westerink richt zich vooral op de kwaliteit van de tuinmeubelen, de klanttevredenheid en diversiteit van het assortiment.

In 2009 is zijn interesse in tuinaanleg en tuininrichting gewekt. Een perfecte combinatie van diensten en producten.

De afgelopen jaren is Westerink Buitenmeubelen gegroeid tot een professionele en betrouwbare partner voor uw tuinmeubelen. Henrik biedt een ruim assortiment tuinmeubelen aan van degelijke kwaliteit: tuinmeubelen van vurenhout, vlechtwerk loungesets, bloembakken, tuinbanken, tuinstoelen en parasols. Bekijk ons assortiment.

Westerink Buitenmeubelen houdt van direct communicatie: korte lijnen en afspraken nakomen. Elke zaterdag is de showroom geopend en van maandag tot en met vrijdag geopend op afspraak. Liever online uw tuinmeubelen bestellen, in onze webshop vindt u ons complete assortiment.

We zijn makkelijk te bereiken, Onze showroom is gevestigd in Oldebroek ( grofweg tussen Hardewijk en Zwolle in ) maar ook vanuit dronten- biddinghuizen, lelystad, Almere etc. zijn wij makkelijk te bereiken via het mooie havenstadje Elburg. Maar ook vanuit alle omliggende dorpen en plaatsen als, Wezep- Hattem, Heerde en vanaf de andere kant Hoge Enk-, Doornsijpijk, Nunspeet etc. Er is bij ons voldoende parkeergelegenheid.

Vragen over uw producten, de voorraad of levervoorwaarden? Neemt u gerust contact met ons op.