Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Picknicktafel (Hardhout) 200cm

Talen
Warm
Robuust

Beschrijving

 

Een royale picknicktafel van 200x160cm in een luxe hardhouten uitvoering. Biedt plaats aan 8 personen en is voorzien van een parasolopening. Deze picknicktafel gaat jarenlang mee, het hardhout valt in een hoge duurzaamheidsklasse en is voorzien van een FSC®-keurmerk. Blad en zittingen zijn 40mm dik en de picknicktafel is splintervrij afgewerkt. Wordt volledig van de onderzijde geschroefd en compleet gemonteerd geleverd.

 

Materialen

 

Productie
Voor de productie van deze picknicktafel wordt gebruik gemaakt van hardhout in een hoge duurzaamheidsklasse. Het hout heeft een mooie uitstraling door de rustige nervenstructuur en zijn mooie roodbruine kleur. Het hout wordt per onderdeel verwerkt, geschaafd en geschuurd, ook alle gezaagde uiteinden van het hout worden geschuurd, waardoor er geen last van hinderlijke splinters bij het gebruik is. De onderdelen worden bij montage altijd met de meest mooie zijde van het hout naar de buiten- of voorkant wordt gemonteerd. Bovenstaande productiewijze is onderdeel van de details die er voor zorgen dat deze picknicktafel schitterend is afgewerkt.

 

Toepassing
Door de oerdegelijke kwaliteit is deze picknicktafel geschikt voor langdurig en intensief gebruik, zowel thuis, zakelijk als in de horeca en recreatie. De picknicktafel gaat jarenlang mee en mocht er onverhoopt sprake zijn van schade dan zijn losse onderdelen ter vervanging leverbaar.

 

Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

 

Waarom kiezen voor een picknicktafel van Talen Staphorst?

We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet, Talen onderscheid zich onder meer door het volgende;

hout, afkomstig uit bossen met verantwoord bosbeheer

Oerdegelijke constructie

Splintervrije afwerking

Levering met eigen transport, minimale kans op beschadigingen

Lees meer

Specificaties

 

Afmeting: l x b x zh 200 x 160 x 76cm
Zithoogte 46cm
Materialen Hardhout

Picknicktafel (Hardhout) 200cm

Talen

Vanaf € 925,-

Op bestelling leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Collectie

Stel ons een vraag via WhatsApp