Group 5
Fill 1
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Klanten geven ons gemiddeld een 9,3
Shape Bezorging door heel Nederland
Shape Showroom met 250 m² tuininspiratie
Path

Tuinbank hardhout, 180cm

Talen
Warm
Robuust

Beschrijving

 

Hardhouten tuinbank van 180cm breed met een sierlijk afgewerkt en volledig gegalvaniseerd frame. De hardhouten latten zijn aan de uiteinden geschuurd waardoor de bank splintervrij is. Het hout heeft een hoge duurzaamheid en is voorzien van het FSC®-keurmerk. Door de afwerking met r.v.s. slotboutjes heeft deze sterke bank een luxe uitstraling.

materialen tuinbank hardhout

 

Productie

Voor de productie van deze tuinbank wordt gebruik gemaakt van hardhout in een hoge duurzaamheidsklasse. Het hout heeft een mooie uitstraling door de rustige nervenstructuur en zijn mooie roodbruine kleur. Het hout wordt per onderdeel verwerkt, geschaafd en geschuurd, ook alle gezaagde uiteinden van het hout worden geschuurd, waardoor er geen last van hinderlijke splinters bij het gebruik is. De onderdelen worden bij montage altijd met de meest mooie zijde van het hout naar de buiten- of voorkant wordt gemonteerd. Bovenstaande productiewijze maakt deel uit van de details die er voor zorgen dat de tuinbank schitterend is afgewerkt.

 

Toepassing
De oerdegelijke kwaliteit zorgt ervoor dat deze bank geschikt is voor langdurig en intensief gebruik, zowel thuis of zakelijk als in de horeca en recreatie.

 

Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

 

Waarom kiezen voor een hardhouten tuinbank van Talen Staphorst?

We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet, Talen onderscheid zich onder meer door het volgende;

Hout afkomstig uit bossen met verantwoord bosbeheer

Oerdegelijke constructie

Splintervrije afwerking

Levering met eigen transport, minimale kans op beschadigingen

Lees meer

Specificaties

 

Afmeting: l x b x zh 180 x 81cm
Zithoogte 43cm
Materialen Hardhout

Tuinbank hardhout, 180cm

Talen

Vanaf € 299,-

Op bestelling leverbaar

Bezoek showroom
Informatie aanvragen

Collectie

Stel ons een vraag via WhatsApp