LET OP! Door drukte is de voorraad op de website niet altijd actueel. Zeker weten dat een artikel op voorraad is? Bel 06 36 12 71 63

Levering door heel Nederland

Wij bezorgen uw tuinmeubelen door heel Nederland.
Wij nemen contact met u op over de aflevering.

Gratis bezorging

Bestellingen van collectie-artikelen boven de € 350,- worden gratis thuisbezorgd.
Voor kleinere pakketten zoals beschermhoezen en onderhoudsmiddelen rekenen wij
€7,50 verzendkosten. De kleinere pakketten worden via DHL verzonden. U ontvangt het track en trace nummer via een mailbericht zodra het pakketje is opgehaald.
Producten uit de outlet zijn altijd geprijsd op basis van zelf afhalen.
Wilt u een product uit de outlet thuisbezorgd hebben? Dan wordt daar € 50,- voor gerekend.
Bezorgen met extra service
Er zijn 2 wijzes waarop uw bestelling geleverd kan worden. Dit geldt voor het bezorgen van tuinmeubelen:
Bezorgen
– Boven de € 350,- gratis, daaronder € 25,-
– Met uitzondering van de waddeneilanden.
– Bestelling wordt ongemonteerd, onuitgepakt, aan de deur geleverd
– Bestelling wordt door een bezorger met onze eigen bakwagen bezorgd binnen een straal van 30 km rondom Elburg of door een transportbedrijf geleverd
Bezorgen Outlet
– Bezorgen door heel Nederland, muv de waddeneilanden
– Kost altijd € 50,-
– Levering op afspraak
– Bestellingen worden door een transportbedrijf geleverd

 

Levertijden

De levertijd hangt af van de bezorgmethode.
• Bezorgen Basis heeft een levertijd van max. 3-7 werkdagen. Dit wordt door een bezorger gedaan met onze eigen bakwagen in de regio ( binnen een straal van 30 km rondom Elburg ) of met een externe transportdienst ( dit is met name voor leveringen van meubels buiten onze regio )
• Bezorgen Outlet heeft een levertijd van max. 3-7 dagen. Dit wordt door een bezorger gedaan met onze eigen bakwagen in de regio ( binnen een straal van 30 km rondom Elburg ) of via een transportbedrijf.
• Verzending van kleinere pakketten zoals onderhoudsproducten en hoezen worden via een pakketdienst verzonden. U ontvangt via de mail een track en trace nummer.
Moet ik thuis zijn voor de levering?
Als uw pakket wordt verzonden via de post, hoeft dit niet. Dan wordt uw pakket bij de buren geprobeerd af te leveren of anders kunt u deze (na 2 bezorgpogingen) afhalen bij het dichts bijzijnde afhaalpunt.

Als de levering gaat via een extern transportbedrijf of via onze eigen bezorger, dan dient u thuis te zijn bij de levering. Daarom zal er met u contact opgenomen worden, om zo een datum en tijd af te spreken dat u ook thuis kunt zijn.
Mocht u niet thuis zijn tijdens de levering, dan zullen we eventuele onkosten aan u doorberekenen
Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?
Afhalen is mogelijk als de winkel ook geopend is. We zouden het prettig vinden dat u het even van te voren laat weten (als u een tuinset komt halen), dan kunnen we uw bestelling alvast voor u klaarzetten.

Levering in België en Duitsland.

Leveren in België en Duitsland is op aanvraag mogelijk. Stuurt u ons een email met daarin het gewenste product. We zullen dan de verzendkosten uitzoeken en daar zo snel mogelijk bij u op terugkomen.
Voor het verzenden van tuinsets/pallets, rekenen we het tarief wat onze externe transporteur aan ons rekent.
Retourneren
Na ontvangst heeft u veertien dagen (14) om de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. U kunt uw product dan ruilen of retourneren. Wanneer u uw product wilt retourneren, dan dient u het product binnen 14 dagen na de melding van herroeping aan ons terug te sturen. U kunt daarvoor naar onze winkel komen met het product, maar we kunnen het ook bij u ophalen.De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de consument. Als u een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen. De kosten van het retourneren van een product gaat altijd in overleg. De eventuele reeds betaalde bedragen (inclusief verzendkosten voor de heenzending) krijgt u zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, retour. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden. Indien u het product heeft beschadigd kunnen wij kosten in rekening brengen voor waardevermindering.
Voor het gebruik maken van uw herroepingsrecht, kunt u gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping. Deze kunt u hier downloaden.
Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor heenzending niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
De kosten van het retour sturen hangen af van de soort zending:
– het retour sturen van pakketten kost €6,50
– het retour sturen van meubelen kan €25 tot €100,- kosten dit is afhankelijk van uw woonplaats.
Het retour adres is :
Oude dijk 9
8096 RJ Oldebroek
Contact
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over het bezorgen en/of verzenden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.